We zijn er uit: het wordt een ronde Balkan landen! Vanuit Nederland reizen we af naar Hamburg om op te stappen op een slaaptrein naar Wenen en van daaruit rijden we over Belgrado naar het zuiden, om via Skopje richting Adriatische kust te rijden en dan terug naar Nederland.

We zullen dan de volgende landen passeren:

Nederland – Duitsland – Oostenrijk – Hongarije – Servië – Macedonië – Albanië – Montenegro – Bosnië en Herzegovina – Kroatië – Slovnië – Oostenrijk – Duitsland – Nederland (update: we gaan waarschijnlijk ook door Griekenland)

Capture 1

De voorbereidingen kunnen beginnen! En dus eerst deze lijst uitprinten en beginnen met Persoonlijk en Divers: paspoorten nog geldig? Reisverzekering geldig in alle landen? Groene kaart controleren, zijn er vignetten nodig? Boeken van de treinreis en wegenkaarten bestellen. Navigatie updaten en routes er op zetten.

We hebben al veel input gekregen over de routes van kennissen en vrienden, dus die hebben we al bijna klaar staan. Dit doen we in MyRoute en we proberen dagelijks rond de 250 km te rijden, dus we maken routes met nummers per dag:

01_Wenen_Boedapest_245km

02_Boedapest_Belgrado_375km

Het kan zijn dat we de eerste dag iets meer rijden en dus voorbij Boedapest komen. Dan starten we de volgende route vanaf het punt dat 01 op houdt en starten 02 op.

 

Zomer 2018: Rondje Balkan

De kogel is door de kerk!

Zomer 2018

Rondje Balkan in een notendop

Kijk hier voor de routes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s